happiness.

Min hjärna är helt slut efter att ha pluggat precis hela dagen, den klarar knappt av att tänka längre, haha. Massor av ny information har den i alla fall tagit in idag, inom både visuell kommunikation & psykologi. Dessutom har kursen Lycka och Välbefinnande startat nu!
Vi fick första uppgiften imorse, där man bland annat skulle beskriva lite hur man själv såg på och definierade begreppet lycka, och även fundera över vilka faktorer som generellt gör oss människor lyckliga. Det är ett väldigt intressant ämne, och uppgiften är därav redan inlämnad, vilket känns bra. Ser fram emot att se hur kursen artar sig framöver. :-)

Appropå lycka så tror jag vi har mycket att lära av hundarna. Elvins inställning till livet till exempel, tänk om man hade den. Pang på när det gäller allt, tvekar inte inför något, och har han väl bestämt sig för något så genomför han det. Han skakar av glädje när han förstår att han ska få följa med ut, och lyser av lycka över att bara jaga löv som flyger omkring. Så även om han gör mig galen ibland kan jag inte låta bli att avundas hans otroligt sköna inställning till livet & konsten att ta vara på varje minut!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *