Guldpärlan på bild

Tack för grattiskommentarer!

Helt okej skoldag. Diezel var med i bilen, och det livar helt klart upp att kunna gå ut och pussa på honom, och träna lite under rasterna!
Hämtade upp mina systerdöttrar efter skolan, och tog med mig dem och hundarna ut på långpromenad i skogen. Diezel drog på ett par rådjursspår och stängde av öronen helt emellanåt. Inte riktigt likt honom! I övrigt blev det en mysig promenad :)

Ett litet lydnadspass för prinsen för en stund sedan. Inkallning med ställande och läggande stod på schemat. Läggandet är fint, men ställandet är inte så snabbt som jag vill ha det. Kör just nu med belöning bakom, men lyckas inte riktigt få fram det där klockrena ställandet jag vill åt. Får klura på det.

Imorgon är jag ledig. (varje tisdag flera veckor framöver för den delen!) Så jag ska ta och planera lite nu, för att få ut mesta möjliga av dagen! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *