Fjärde advent

 

Planen var att vakna tidigt för att hinna ut med hundarna osv. innan jag skulle följa med syster till stan för att inhandla de sista julklapparna. Gick inte riktigt enligt planerna, och jag vaknade en och en halv timme senare än jag hade tänkt, med mobilen bredvid mig och alarmet avstängt. Hur gick det till?!…. 
   Så det blev ingen julklappsshoppning, utan istället julstädning och lite plugg… Prov sista lektionen innan jullovet känns jätteroligt verkligen.

Jag har plockat fram sparken idag också! Var tvungen att ta på Diezel selen för att se hur han skulle hantera det hela. Jag menar, dra i kopplet kan han ju ;)
Han var lite fundersam först, men när han väl kom igång så svichade vi bokstavligen fram. Jäklar vad han sprang!! Han verkade tycka att det var superkul. :)
Åh. Jag är så pepp nu på att skaffa en riktigt dragsele och börja åka skidor med honom. Något säger mig dock att jag kommer ligga i snön ganska många gånger…
Nu måste jag försöka hejda mig och inte låta honom dra så mycket innan jag skaffat en riktig dragsele, då selen jag använde idag  inte är särskilt bra att dra i… Han ska ju hålla i många år, lillpojken :)

2 dagar till lov. 2 dagar…!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *