Energirik

Kelliegården’s Jess, bedårande liten tös

Har man en effektiv morgon kan dagen inte bli annat än bra.! Klev upp tidigt trots sovmorgon, och fick massor gjort i pluggväg. Hann även med långprommis i fina, fina vårsolen och ett lyckad träningspass därefter.
Glädjen trappades ner en aning under fysiklektionen (inte oväntat) men steg sedan snabbt igen när jag och Sara satte oss i ett hörn på Törners och fikade, pluggade och pratade om allt och inget. Hem, middag och powerwalk med hög volym i öronen. Perfekt uppladdning för pluggkväll. :) Nu är engelskauppgiften från helvetet snart klar, bara en del kvar, som jag tänkte göra klart imorgon bitti…

Appropå lydnadsträning så har jag och Maja startat upp ett bra system. Kort träningspass några dagar i veckan, med ett par sedan innan utvalda moment, och msn-utvärdering på kvällen. Måste ju ta tag i träningen ordentligt på något vis, och jag tror att det här är ett bra sätt! :) Bra med lite peppning, trots att vi bor för långt ifrån varandra för att kunna träna tillsammans.

Oj vilket flummigt inlägg, orkar inte ens läsa igenom det, så ni får leva med eventuella stavfel och konstiga meningsuppbyggningar!
Imorgon är en jättespännande dag, är lite (okej, mycket) nervös… Hoppas i alla fall på att kunna lämna ett glatt besked här i bloggen imorgon :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *