Energi: 0,0001

Har gått i en dvala hela dagen, hjärnan har stått på något slags stand-by läge & jag har klagat på precis allt som går att klaga på.
Inte ens mina försök att titta på valpbilder gav mig mer energi idag… Då är det illa.!
Sprang en sväng på stan med mamma efter skolan, impulsköpte en studentklänning bara för att få det överstökat, somnade i bilen påväg hem (nej, jag körde inte), fikade och gick ut med hundarna, somnade i soffan ett par timmar, gick ut med hundarna en längre sväng i försök att kvickna till, och nu sitter jag här. Fortfarande. Lika. Jävla. Trött. Vad är det för fel?!
Måste äta socker eller något för att bli pigg, om så bara för en stund, jag har så mycket plugg som måste bli gjort nu. Min tanke är att plugga så mycket jag orkar (verkar ju dock inte bli så mycket just nu) den här veckan, och försöka hinna andas lite resterande veckor.

Måste faktiskt lägga till något positivt också, så att ni inte tror att jag deppat ihop fullständigt. Inser mer och mer, att Diezel faktiskt börjat bli vuxen… Han känns så harmonisk på promenaderna nu för tiden, jag menar inte att han har varit jobbig eller så tidigare, men ja, han känns bara så avslappnad nu på något vis. Mer mogen. Ingen ansats alls att sticka efter rådjur, håller koll på mig hela tiden osv. Fina hjärtepojken.
Dessutom är det bara 1 månad & 1 dag till Diezel inte längre är minstingen här hemma. Oj, vad lite det lät nu när jag skrev det. Fick faktiskt lite energi av inse det – härligt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *