Effektiv måndag minnsann

Hade en mycket effektiv start på dagen. Ordentlig promenad med hundarna innan frukost (Indra protesterade lite, för tidigt för prommis enligt henne) och sedan snabbdusch innan jag vandrade ner till bussen. Promenad tidigt på morgonen är förövrigt väldigt skönt – alldeles tyst och stilla.

Etologilektionen blev väldigt kort – fick endast en del uppgifter vi ska jobba med hemma framöver. Lunchade på skolan, och följde sedan med pappsen till stan en sväng. Fick sällskap av Frida med hem senare, och hann med promenad, fotande, tedrickande och faktiskt en del fysikplugg också. Kände oss duktiga.!!

Kvällen har sedan spenderats hos Angelica. Mer tedrickande och babbel. Te måste vara bland det bästa som finns, i alla fall såhär års.
Diezel har alltid så lätt att slappna av i Angelicas lägenhet, så skönt. Skötte sig sedan väldigt fint under möte med nyfiken rottweiler när vi skulle hem. Han brukar ju ofta bli väldigt exalterad vid hundmöten, men nu struntade han helt i den andra hunden. Ibland räcker det med småsaker för att bli glad!

Nu ska bokföringsprogram installeras och förstås på, därefter kommer mina ögonlock trilla igen väldigt snabbt.
Ledig dag väntar imorgon. Oplanerad än så länge, men jag hoppas på att komma på något vettigt att fylla den med :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *