Bra helg!

Har gått i shorts & linne hela dagen & suttit nere vid sjön och solat för första gången i år. Sommaren är verkligen på ingång och jag njuter för fullt.!
Jag och Maja körde en favorit i repris imorse och la spår innan frukost. Diezel tyckte att det var svårt,svårt,svårt idag… Jobbade på bra, men det verkade blåst för mycket… Nittras spår låg nere i en liten dal där det inte blåste så mycket, och hon gjorde en finfin insats.!
Indra fick inget spår, men spårade upp benknotor på egen hand istället, hennes specialitet… ;)
Resten av dagen har vi mest tagit det lugnt och njutit av vädret, energin var inte lika stor som igår. Ett kort lydnadspass var fick hundarna i alla fall. Maja kommenderade mig & D genom ett kort fritt följ, vilket kändes jättebra.
Innan Majas buss gick så traskade vi omkring lite i badhusparken med de fyrbenta, och åt sedan glass i solen. Härligt. :)
En toppenhelg har vi haft, helt klart.!

Diezel kilade in en sväng i gästrummet nyss för att att kolla om Nittra kommit tillbaka, hoppade sedan, lite deppigt, upp i sängen bredvid mig, och sover nu tungt. Förmodligen drömmer han om sin nya kärlek. ;) Det ska bli intressant att se om han är lika tokig i henne nästa gång det ses… Jag tror nästan att han är lite svag för just schäferflickor, då han alltid varit väldigt förtjust i Sofies schäfer Styrka också.
Även Indra ligger och sover, helt slut. Hon har ju också fått hänga med på allt i helgen, inte riktigt van vid att behöva anstränga sig så mycket, och att dessutom behöva hålla koll på två galningar tar rejält på krafterna.!

Måste dessutom skicka ett Grattis till finaste Diezelmamman Cherry som blev uppflyttad ur appellklass spår tillsammans med husse idag.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *