Bloggtorka och migrän

Lite tunt på bloggfronten de senaste dagarna, skrivmotivationen har varit på vift.!
Tränat har vi dock gjort, inkallningen med ställande har blivit bättre då jag tog och testade med ”stanna” ist för ”stå”. Blev mycket bättre faktiskt.
Övriga momenten i trean känns helt okej, känner dock en liten gnutta ångest att vi ska tävla snart, då fjärren inte är som den borde… menmen, den har ju blivit bättre de senaste dagarna iaf, alltså borde den bli ännu bättre på ett par veckor om vi fortsätter träna såhär…;)

Vissa saker kan man inte annat Hata.! Migrän exempelvis… Jag hade det ganska mycket när jag var yngre, men nu har jag inte haft det på flera år – förrän idag. Mitt under fysiklektionen slog det till. Jävla skit, jag som trodde det hade försvunnit för gott!
Blev hämtad i stan – köra bil var inget alternativ. Somnade så fort jag la huvudet på kudden, och vaknade många timmar senare. Känns tack och lov bättre nu.

Kort update. Orkar inte skriva mer just nu. Imorgon hoppas jag kunna bjuda på några bilder, fick nämligen hem min rexflexskärm idag så den måste såklart invigas. Men det får bli då.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *