Äntligen lite sol


prinsen

Det har varit så grått och mörkt de senaste veckorna så det var jättehärligt att vi äntligen fick lite sol idag!
Jag och hundarna spenderade många timmar utomhus.
Började med att lägga ett varsitt spår åt hundarna, stunden de låg blev det foto och bus i solen :) 
Själva spårandet gick väl sedan sådär… Indra spårade bra fram till vinkeln, men sedan virrade hon bort sig. Med lite hjälp på traven kom hon i alla fall till slutet.
Känns skönt att jag har lyckats släppa i stort sett alla krav på henne i all träning, nu försöker jag bara peppa henne att fortsätta istället för att bli irriterad vilket fungerar så mycket bättre! 
För Diezel blev det likadant… Helt okej första sträckan (liite hög fart kanske) men sedan yrade även han omkring en hel del innan han visste var han skulle. Han tycker att det är jäkligt kul att spåra, men jag behöver absolut lite hjälp på traven för att kunna få honom att utvecklas. Annars blir vi nog kvar i det här litte galna och förvirrade stadiet, då jag inte kan någon om spår.

  Hem och lämna spårgrejer och rengöra Indras otäcka sår på nacken som inte vill försvinna. Sedan lydnadsträning med Diezel.
Jag ler bara jag tänker på träningen. Bästa lydnadspasset på länge, helt klart!
Självklart kan mycket bli bättre, men han kändes så avslappnad och fokuserad. Ibland kan det ju bli något pip eller liknande. Men inte idag :)
Ska faktiskt ta och anmäla honom till klassII debut om några veckor nu. Ska bli spännande, men nervöst.

Bilder på mina finaste, från dagen.

världens allra finaste

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *