Fotograf Sofie Gustafsson »

västeråsrapport.

Ligger halvdäckad i soffan och undrar vart min måndag tog vägen…? Det var ju en hel massa jag skulle hinna, med insåg nu att jag knappt fick något av det gjort. Så kan det gå!
Pluggade (= läste någon sida, pratade i tele, kollade facebook, rastade hundar, drack te, kollade vad som försegick  ute på gården osv…) under morgonen & gav mig sedan iväg på mission: att hitta till Ica Maxi, och hem igen! ;-)
Det visade sig att det fanns en helt ny värld där bakom vad jag trodde var enbart Ikea + ett shoppingcenter… Ack så fel man kan ha, där var ju ett myller av annat… Lyckades på något jäkla vis hitta till Ica Maxi på första försöket i alla fall, och kände mig nöjd. Att det sen visade sig vara gigantiskt i jämförelse med Maxi i Ösd, och att jag måste sett ut som en vilsen rävunge där inne, som sprang fram och tillbaka mellan hyllorna utan att veta vad jag egentligen letade efter, är ju en annan femma. Suck. ;-)

Under eftermiddagen kom Linda och Eva förbi för promenad med våra knäppa hundar, följt av middag och några timmars babbel. Jag har inga problem alls med att vänja mig vid kvällar som dessa faktiskt, måste jag säga. Haft middagssällskap 2 av 3 kvällar hitills, mycket trevligt!
Ser fram emot sommaren då man kan ha myskvällar ute på verandan, skulle till och med få låna utemöbler av hyresvärdarna att ha där så det blir kanon. Bara att komma förbi på grillkvällar i sommar alltså, om ni har vägarna förbi Västerås! ;-)

Babbelbabbel… Ska rasta hundarna, sen dags att sova… Måste upp tidigt imorgon och plugga, sen ska jag o grabbarna iväg och träna med ett gäng okända människor (utom Marlene då, hon är bara halvt okänd ;-)) . Blir kuligt! Om jag hittar dit vill säga… Måste nog köpa en GPS!

 • Malín - <3 sakna!ReplyCancel

 • Sanna och flocken - Nästa vecka vill jag och grabbarna göra besök om vi inte kan ses iveckan ;)ReplyCancel

 • Marlene - Duktig du är som hittar! Jag använder fortfarande gps:en på mobilen när jag ska hitta här i stan, är värdelös på stadsmiljöer ;)

  Blir kul att äntligen ses, ring om du inte hittar!ReplyCancel

 • Emma - Du kommer snart hitta överallt ska du se! :)ReplyCancel

 • Lisa - Glädjs åt att allt verkar gå bra! & ser fram emot att få besöka längre fram, när Loi inte kan smitta dina fina!ReplyCancel

 • Marlene - Härligt med motivations comeback! Detsamma får jag säga om dig och dina pojkar :)
  Kul att du tycker det, man blir ju lite hemmablind ;)ReplyCancel

 • Julia - Så fort jag kommer hem från Mexico ska vi boka in en dejt!!! :DReplyCancel

 • Nettan - Vad härligt att du trivs!!! :)ReplyCancel

 • Alma - Så härligt att allt går så braa :D Du verkar ha hittat ett riktigt toppenhus detssutom juh! Jag är så glad för din skull. När börjar skolan nu? Känns det pirrigt?
  Kram på dej!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*