Valpisbabbel

Besöksantalet ökade stort igår – det är inte Elvin som lockar er hit va? ;)

Natten gick finfint, lillis sov i buren och vaknade när Diezel tittade till honom vid 6:30. Ut en sväng, sen somnade jag och grabbarna om en timme till. :)
Vi har precis varit ute på prommis i finvädret, Elvin fick åka ryggsäck även idag, och skötte sig strålande. Han är en kavat och självständig grabb och sprang kvickt omkring och utforskade när han fick komma ur ryggsäcken här och där.
Under morgonen har han även hunnit med att hälsa glatt på ett par av grannarna och burit runt på metallapporten – är det lydnadshund han vill bli månntro?

Både Diezel & Indra är så himla duktiga med lillen. Indra bryr sig inte nämnvärt honom, men sätter gränser på ett schysst sätt när det behövs. Jag trodde faktiskt inte att Diezel skulle hantera det såhär bra som han gör, utan vara mer avundsjuk och vaktig. Men icke, han och Elvin springer omkring och busar, Diezel delar med sig av leksaker och har inget emot att Elvin klättrar upp i famnen om jag sitter och gosar med D osv. Även han säger dock ifrån på ett väldigt fint sätt om Elvin gör något han inte borde.
Men trots att lillebrorsan är okej, så är det himla skönt när han stängs in i buren på kvällarna, och man får sova bredvid matte alldeles själv tycker Diezel… Min gospojke!

Nej, nu är frukosten intagen så valpen ska stängas in i kompostgallerhage (hur länge, det visar sig…) och Diezel & Indra ska få ett varsitt träningspass.
Hoppas ni får en finfin nationaldag!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *