Pirr i magen

En väldigt mysig dag går mot sitt slut, och det pirrar i magen av glädje över min lille parvel hela tiden. Han gör mig gladare och gladare för varje minut som går.!
Imorse tog vi en promenad, alla 3 hundarna och jag. Elvin fick sitta i en ryggsäck, och fann sig i det direkt. Satt och spanade på de andra två som röjde omkring och körde sedan rally när han själv fick komma ner på marken.

Mestadels har tiden spenderats på en filt i gräset, med videokamera och systemkamera bredvid för att kunna föreviga så mycket som möjligt. Jag har legat och kikat på mina fina hjärtan, och bara njutit – för att strax efter bli överfallen av pussar och vassa valptänder.
Elvin fick träffa mina systerdöttrar idag, och tyckte att det var roligt med fler man kunde dra i håret, likaså uppskattade hans Elins besök, och senare även Sara & Jesper. Han kastar sig i allas famnar, och busar med alla utan att tveka. Jag är så himla glad för detta, då Diezel inte var så social som liten.
Vi har gått ett par små vändor med koppel på, vilket inte varit några problem alls. Han fick även sitta i bilburen när vi åkte ner till sjön, och inte heller där var det några som helst konstigheter. Han finner sig i allt. <3

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag vill inte trötta ut er helt, så jag slänger in ett gäng bilder istället, hihi


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *