Fotograf Sofie Gustafsson »

Uppe med tuppen

05:30 var Elvin klarvaken, och berättade högljutt hur extremt orättvist det var att han var instängd i en bur, och Diezel låg utanför.
Ut för en snabbkiss, och sedan somna om en stund, var min tanke… Elvin höll inte med, och har därför kört rally fram tills nu, två timmar senare. Måste se till att filma hans tokryck senare idag, man kan ju inte låta bli att undra om han har en släng av ADHD eller liknande… ;) Men som sagt, nu sover han sött, så jag ska passa på att kila ut en sväng med de andra två innan jag äter frukost.

Planerna för dagen är i princip obefintliga, bortsett från syskonbarnens skolavslutning ikväll. Lite träning med tokarna ska det bli i alla fall, och kanske en sväng till stan eller Brunflo för lite miljöträning med barnet. :)

  • Annette Nilsson - Haha känner igen detta. Men kanske hela kullen eller i alla fall flera av dem har en släng av ADHD?? Som sagt ”tur att de är söta”. Vi planerar att för första gången prova ett litet kort personspår idag. Ska även ta en sväng till fåren. Min kompis Malin, som jag har fåren tillsammans med, ska bort hela helgen så jag har dels hennes hund, Diva (blandning Doberman o Labbe) samt att jag är fåransvarig hela helgen. Så testa fåren blir det allt…. Ha en bra dag och jag ser fram mot att träffas. Kram AnnetteReplyCancel

  • Hanna - Han är sååååå sööööt <3ReplyCancel

  • Nattis - Haha ;) Det är underbart med valpar, eller hur?ReplyCancel

  • Lisa - Haha, ja den här valptiden alltså!
    Jag förstår att vi lever lite lyxliv här. Prinsen vaknade vid 07.30. ;)

    Fin bild!!ReplyCancel

  • Emma - Haha jag tror nästan alla valpar har en släng av ADHD under vissa perioder. ;) Men jag tycker absolut att du ska filma tokrycket så att vi andra får se! :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*