Träning&picknick
När Elvin vaknade i morse packade jag in hundarna och träningsgrejorna i bilen och åkte iväg till Brunflo.
Elvin var först ut för ett minipass. Kontaktträning, sitt och följa vid sidan pysslade vi med. Fy så roligt det är att träna med lillen, han skötte sig jättebra trots att det var en hel del störning i form av gräsklippare & människor vid sidan av planen.
För Diezels del blev det sedan främst apportering och fritt följ. Jättefina gripanden av både träapporten och metallen, men jag vill ha lite mer intensitet på tillbakavägen. Vi jobbade på det, och det blev absolut bättre mot slutet. Vi avslutade med sitt & platsliggande i grupp (utan grupp,hehe) vilken gick finfint. Indrapindran fick också träna lite lydnad, hon tyckte det var riktigt roligt idag, men blev allra gladast när hon fick köra några trix. :)

Åkte ner på ica och handlade lite jordgubbar och annat gott, samt spatserade runt lite med Elvin innan vi åkte hemåt. Hämtade upp Elin, och begav oss ner till sjön för lite picknick. Diezel vallade vågor, Indra skrotade runt och letade ätbart, och Elvin  flög omkring överallt. Mysigt var det.!

Elvin och fina syskonen blir förövrigt 10 veckor idag. Tänk att det är så länge sedan vi satt där ute i Lindas rum, och de små ploppade ut, en efter en efter en… <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *