Tisdag

Är så trött, så trött, trots bra sömn inatt & powernap i soffan efter skolan. Begriper mig inte på detta, har min hjärna gått in i väggen?
Har dock varit ganska effektiv idag – åkte till skolan tidigare än behövligt, för att greja inför PA-redovisning, därefter hade jag och Frida konditionstest vilket vi båda, till vår förvåning klarade.! Mvg i idrott satt riktigt fint, bra pepp inför fortsatt pluggande. Träningsvärken i benen imorgon kommer förmodligen vara hemsk (minns knappt när jag cyklade senast, och cyklat på tid har jag aldrig gjort, haha) men det får det vara värt!
Powernap i soffan när jag kom hem, som sagt. Skönt, även om jag inte kände mig så värst utvilad efteråt. Pluggade lite till, och åkte sedan till stan och träffade några kompisar. Har insett att pluggpauser nog behövs ibland. Trots att det känns som att man inte hinner.

Är så glad över Diezel just nu, är alltid det såklart, men trots att jag inte haft tid&ork att träna med honom på ett tag nu, så tar han det med ro, och slappnar av. Är en ängel på promenaderna, och gosigare än vanligt. Han kanske känner att jag behöver honom extra mycket nu när allt är så stressigt?

Skickar även en tanke till Lina vars underbara, vackra lilla Skrot flyttat till himlen. Jag avskyr när livet tar vändningar på det här sättet, det är så jävla orättvist. :'(
Sov så gott lilla Skrot.<3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *