Fotograf Sofie Gustafsson »

Tisdag

Är så trött, så trött, trots bra sömn inatt & powernap i soffan efter skolan. Begriper mig inte på detta, har min hjärna gått in i väggen?
Har dock varit ganska effektiv idag – åkte till skolan tidigare än behövligt, för att greja inför PA-redovisning, därefter hade jag och Frida konditionstest vilket vi båda, till vår förvåning klarade.! Mvg i idrott satt riktigt fint, bra pepp inför fortsatt pluggande. Träningsvärken i benen imorgon kommer förmodligen vara hemsk (minns knappt när jag cyklade senast, och cyklat på tid har jag aldrig gjort, haha) men det får det vara värt!
Powernap i soffan när jag kom hem, som sagt. Skönt, även om jag inte kände mig så värst utvilad efteråt. Pluggade lite till, och åkte sedan till stan och träffade några kompisar. Har insett att pluggpauser nog behövs ibland. Trots att det känns som att man inte hinner.

Är så glad över Diezel just nu, är alltid det såklart, men trots att jag inte haft tid&ork att träna med honom på ett tag nu, så tar han det med ro, och slappnar av. Är en ängel på promenaderna, och gosigare än vanligt. Han kanske känner att jag behöver honom extra mycket nu när allt är så stressigt?

Skickar även en tanke till Lina vars underbara, vackra lilla Skrot flyttat till himlen. Jag avskyr när livet tar vändningar på det här sättet, det är så jävla orättvist. :'(
Sov så gott lilla Skrot.<3

 • Maria - Jag är också Elvin kär! Ska bli så kul och få följa honom är i din blogg :)ReplyCancel

 • Emma - Grattis till MVG i idrott! :) Skönt att Diezel verkar förstå att du behöver honom nu när det är så stressigt!ReplyCancel

 • Nattis - Skönt att D finner sig, han känner nog att matte behöver ta det lite lugnt!ReplyCancel

 • Malin - Elvin är så söt!ReplyCancel

 • Maja - Stackars matten till lilla Skrot. Jag tycker det känns hemskt när jag endast har sett den på ett par få utställningar. Ibland är inte livet rättvist!

  Grattis till braiga betyg, det är du helt klart värd!ReplyCancel

 • Hanna - Grattis till MVG:t! :D Härligt! :D Så underbara bilder på fine Elvin! :D Förstår om du längtar, han verkar helt underbar. :D

  Snaaart är gymnasiet över.. :DReplyCancel

 • Johanna, Max & Java - För söta!!! Jag vill ha en ;)ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - MMmmm vilka blå vackra ögon <3
  Blir lite valpsjuk…ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*