Taggad

Första skolveckan är över, och nu känns det nästan som att jag aldrig haft sommarlov. När jag sedan tänker efter, och påminner mig själv att jag visst har haft det, så minns jag ett jättebra sista sommarlov. Jag har nog aldrig hunnit så mycket på en sommar tror jag.
Jaja. Klockan är ganska mycket, och jag borde verkligen sova. Istället  dricker jag vaniljte, knaprar på lite godis, och funderar över hur trött jag kommer vara imorgon bitti när klockan ringer. Sundsvallstripp och agilitytävling väntar.  Ska bli jätteroligt!
Det ska intressant att se om Diezel lyckas hålla sig någorlunda samlad, eller om han flippar ur… ;) Mycket energi, nästan mer än vanligt, har nämligen funnits i den där kroppen under veckan.
Under lunchrasten idag så traskade jag ner till Diezel i hundstallet, och tog ut honom för ett träningspass. Inkallning och fjärr blev det mestadels. Men även en vittring med långa trädgrenar, något nytt. (man tager vad man haver…) Det var inga som helst problem!:)

Under eftermiddagen kom en våg av träningsmotivation över mig igen, och det blev ännu ett lydnadspass. Fokus på fria följet denna gång. Och jag verkligen tokälskar känslan som jag fick då. Känslan av att vi jobbar helt och fullt tillsammans, mot samma mål. Hans koncentration i fria följet har inte varit helt bra på sistone, men idag var den där igen – den där hundraprocentiga fokusen. Älsklingsprinsen!!!

Nog babblat, nu ska jag krypa ner i sängen och drömma om klockrena, nollade lopp imorgon… ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *