Simply the best

Hemkommen från en väldigt fin dag i Sundsvall. Toppensällskap, toppenväder och en toppenhund. Bättre kan det knappast bli.
I agilityloppet flöt allting på precis som jag vet att det kan göra, de gångerna allt sitter där de ska. Klassvinst och vår allra första pinne blev resultatet. Härlig känsla! Min fina duktiga prins. ♥
I hopploppet var han ofokuserad, och det blev lite tok som ledde till en disk.

Det enda dåliga med dagen är att jag på vägen hem missade världens chans att få en bild på en rovfågel av något slag (väldigt fin!) som satt på en skylt vid vägkanten. Kristian vände bilen så snabbt det gick, men tyvärr hade den flugit iväg när vi kom tillbaka…! Typiskt.;) *ser framför mig hur bra bilden hade kunnat bli,haha*

Är trött som bara den nu, ska pussa lite på min duktiga hund, sen blir det nog en kopp te och en film. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *