Fotograf Sofie Gustafsson »

Soligt

Sol och ett par plusgrader. Kunde inte bli bättre! Blev en superhärlig skogpromenad. Vi traskade på i godan ro, helt tyst var det och mötte inte en enda.
När vi kom hem igen fick jag något märkligt ryck, och vips så var både mitt sovrum och badrum städade. Hur det gick till har jag ingen aning om faktiskt!
Dessutom har jag nästintill hunnit klart med ett par skolarbeten. Var det solen som kom med den här motivationen?

Träningsmotivation har jag också haft. Pulsade genom knähög snö till lekstugan (läs agilityhinder-stugan) och plockade fram tunnlar och några slalompinnar, pulsade tillbaka och upptäckte till min glädje att slalompinnarna faktiskt gick att få att stå någorlunda  på plogat underlag!
Diezel var rejält laddad så både tunnlar och slalompinnar flög åt olika håll. Men roligt var det, och trots få hinder går det faktiskt att träna en hel del.
Bakombyten behöver vi träna på, kommunikationen brister lite där emellanåt. Jag tänker ännu att Diezel är som Indra, och har tränat agility i flera år…  Han har dock börjat släppa riktigt bra från mig nu på raksträckorna.
Indra fick faktiskt också springa lite genom tunnlarna. Det gillades kan jag lova! Skruttan vaknade till liv ordentligt :)
Är så sugen på att gå någon kurs med Diezel, behöver få lite tips :) Vet ni någon helgkurs framöver?!

Nu hoppas vi på en en ny, bra vecka!

  • Emma - Härligt! Jag fick också nån typ av energikick igår, tror absolut att solen kan ha med saken att göra! :) Kul att träningen var så rolig också!ReplyCancel

  • Malin - FINA BILDER :)ReplyCancel

  • Sanna och Misty - Tack för krypa- på- dig hälsningen:)Solen gör under! kul med agiltiy vi ska tävla 6 mars ska bli sååå kul:) konstatera nyss att jag inte vet vart ni bor? lättare att tipsa om kurs då;) I af så kan jag varmt rekomendera Emelie Merenius (Mivinnas) en helt underbar instruktör!ReplyCancel

  • Jonna & Svante - Låter som en helt underbar promenad!ReplyCancel

  • Maria - Måste varit solen som bidragit till din plötsliga motivation:)ReplyCancel

  • Mirre - Visst har det varit underbart väder =D

    Fiiina bilder
    kramReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*