Fotograf Sofie Gustafsson »

6 Februari

Någon bloggtid har inte infunnit sig de senaste dagarna… På torsdagseftermiddagen åkte jag och Frida iväg och tränade, och införskaffade träningskort. Nu finns det ingen återvändo ;) Sedan blev det plugg och promenad resten av kvällen.

Igår blev det lite shopping efter skolan, innan jag gick och klippte av mig håret. Kort blev det, men ganska skönt ändå. Snöig hundpromenad följdes senare av utekväll med tjejerna.
Kom hem mitt på dagen idag, åt en sen  frukost och tog sedan hundarna och gick ner till min syster som konstaterade att hon och jag nu ser likadana ut med liknande frisyrer och hårfärg. På vägen hem sken solen, och den värmde faktiskt, himla underbart!
Kort paus vid datorn innan kameraväska packades och jag och Diezel tog bussen till stan. Träffade Linda och en rödvit T som hon har tillfälligt. Planer på att ses har vi haft länge, men inte förrän idag blev det av!
Promenad på isen, och bortsett från att den svarte tussen jag hade i kopplet inte verkade ha sett hundar i hela sitt liv, så var det trevligt :)
Mer stadsturer behöver min svarta. Helt klart. Det där med koppelgående är verkligen inte vår grej, vi måste lära oss.
Tack för en mysig prommis Linda!!

Nu väntar lite bloggläsning innan jag letar fram lite onyttigt, och lägger mig i soffan och kikar på melodifestivalen. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

 • Emma - Låter som om du inte är utan saker att göra i alla fall! :) Vi har också haft lyxen att faktiskt få se solen både igår och idag, så härligt!ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Tack :)
  Håller med föregående – du verkar inte vara sysslolös iaf ;)ReplyCancel

 • Anneli - Men. En frisyrbild vill vi allt se nu ju! Och angående Annika Falkenberg så är hon jätteduktig. Har vart där en del med Yoker. Har boken hemma och den är bra!ReplyCancel

 • Linda, Holly & T - Tack själv! Det måste vi göra om :)
  Du var jättefin i håret! Vet inte om förvirrade Linda sa det eller inte ;)
  Kraaaam! <3ReplyCancel

 • Linda&Ebba - Finaste Vilde!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*