6 Februari

Någon bloggtid har inte infunnit sig de senaste dagarna… På torsdagseftermiddagen åkte jag och Frida iväg och tränade, och införskaffade träningskort. Nu finns det ingen återvändo ;) Sedan blev det plugg och promenad resten av kvällen.

Igår blev det lite shopping efter skolan, innan jag gick och klippte av mig håret. Kort blev det, men ganska skönt ändå. Snöig hundpromenad följdes senare av utekväll med tjejerna.
Kom hem mitt på dagen idag, åt en sen  frukost och tog sedan hundarna och gick ner till min syster som konstaterade att hon och jag nu ser likadana ut med liknande frisyrer och hårfärg. På vägen hem sken solen, och den värmde faktiskt, himla underbart!
Kort paus vid datorn innan kameraväska packades och jag och Diezel tog bussen till stan. Träffade Linda och en rödvit T som hon har tillfälligt. Planer på att ses har vi haft länge, men inte förrän idag blev det av!
Promenad på isen, och bortsett från att den svarte tussen jag hade i kopplet inte verkade ha sett hundar i hela sitt liv, så var det trevligt :)
Mer stadsturer behöver min svarta. Helt klart. Det där med koppelgående är verkligen inte vår grej, vi måste lära oss.
Tack för en mysig prommis Linda!!

Nu väntar lite bloggläsning innan jag letar fram lite onyttigt, och lägger mig i soffan och kikar på melodifestivalen. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *