Snart på banan igen
Blandade bilder från båttur, promenad, och släktmiddag.

Igår var vi på återbesök till vetten, jag hoppades som sagt självklart på positiva ord, och det var faktiskt det jag fick.
Hon tyckte att han hade ett helt annat steg nu, jämfört med förra gången vi var där, och efter att ha klämt och känt på honom konstaterade hon att han förbättrats mycket mer än vad hon hade trott att han skulle hinna göra. Mycket tack vare akupunkturen och värmebehandling trodde hon, och jag skickade allra tacksammaste tankarna till  L som ställt upp så mycket.
Vetten sa att vi successivt kunde börja bygga upp det som tappats under veckorna, och komma igång med träningen igen.
Känns så himla bra!

Diezel har fått börja gå lite lös korta sträckor under promenaderna, och jag kan lova att glädjen lyser ur hans ögon. Stackarn som i stort sett aldrig går i koppel har ju varit koppelhund hela sommaren.

Dagen idag blir lugn. Lite sliten efter rolig utekväll igår.! Ska väl fortsätta jävlas lite med hemsidan, pussa på mina favorithundar, och om lite energi infinner sig framöver kvällen – ta med mig hundar och annat nödvändigt och flytta hemifrån för några veckor, in till släktingars hus då de är bortresta. Visserligen inte särskilt långt hemifrån men superhärligt med lite boensamtid :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *