Ny vecka

Måndag igen, efter några dagars tystnad i bloggen. Inte särskilt mycket som har hänt sedan sist. Släktmiddag, ett par rundor på krogstråket och hundtid är väl det som hunnits med.
Idag är vädret supertråkigt. Regn & rusk. Och jag är förkyld. Så några långa stunder utomhus lär det inte bli idag.
Återbesök hos veterinären för Diezels del väntar i alla fall klockan 14… Han är absolut bättre nu, tar ut stegen mycket mer osv. Jag tycker mig dock ännu se en lätt markering i höger fram ännu, men endast i skritten. Svårt att veta om han är rädd att det ska göra ont, så att det är därför han inte vågar använda benet till 100%, eller om det faktiskt gör ont fortfarande. Vad mycket enklare de vore om de kunde prata.!
Ska bli intressant att höra vad vetten har att säga iaf. Jag hoppas på något positivt, både jag och D är less på det här nu… Långa promenader, träning, tävling… allt saknas. Massor.!

Lite knapert på bilder just nu. Jag har endast haft mitt fasta 50 att fota med i sommar, då mitt andra objektiv pajat, så fotomotivationen har hamnat i en liten svacka. Om någon av har ett telezoom (Canon) till salu är det bara att höra av er. Allt är av intresse just nu :)

Gjorde ett litet renoveringsförsök här på hemsidan igår… Väldigt simpelt, men förändring behövdes. En av bilderna här till höger verkar dock leva sitt eget liv. (det ska alltså inte se ut sådär, haha) Jag hoppas lite ny energi vill infinna sig sedan, så att jag kan få det att se ut som det ska.

Nu väntar duschen!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *