SM.


Helgen spenderades i Borlänge, och trots regnet som öste ner större delen av lördagen & stundvis under söndagen så blev det fina dagar.
Bra boende med hotellfrukost, prima rese & boendesällskap, många duktiga ekipage att imponeras av & flera vänner på plats att krama om, som inte setts på länge!
Motivationen och tävlingssuget ökade med flera enheter under helgen, jäklar vad taggade vi är nu.!
Jag & Diezel ska också tävla SM, lydnads-SM först och främst. Hur lång tid det än ska ta, så ska vi banne mig ta oss dit…!

Sitter just nu & slurpar i mig lite kycklingsoppa, och gläds åt förmiddagens träningspass i Vasaparken tillsammans med Sandra & Magi.
Trots störning av olika former arbetade alla tre hundarna fint med bra koncentration. Nyttigt att träna i andra miljöer än på klubben.
Det slog mig även hur vuxen Diezel faktiskt börjat bli. Inte bara för att jag jämför honom med Elvin, utan överlag, han har lixom landat.
Pratade om just det i helgen också – att de som nyligen träffat honom har svårt att tro att han tidigare varit väldigt osäker på nya människor.
Ni som känt honom länge – minns ni att han knappt vågade gå fram till främlingar tidigare?
Numera hälsar han glatt och gärna, och det gör mig så himla varm i hjärtat när jag tänker på att all tid och alla tårar som lagts på just det, faktiskt lönat sig.♥

 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *