Sjuttonde januari

 

Min helg har varit toppen. Igår morse tog jag och svart prins en skidtur i solen, det var alldeles lagom temperatur, och så himla härligt.
Vi tog en paus innan vi vände, där jag passade på att fota lite. Tyvärr kom då en skidåkare som Diezel la märke till innan mig, han blev jätteosäker och sprang fram och skällde. Han blev jätteosäker i situationen, ingen av oss var ju beredd på att det skulle komma en människa där.
I alla fall. Jag tycker det är himla svårt att veta hur jag ska hantera sådana situationer. Att bli arg gör honom mer osäker, men samtidigt är det ju absolut inte okej att skälla ut oskyldiga skidåkare. Någon fler som upplevt samma dilemma?
Det positiva är dock att han släpper det mesta väldigt fort, och vi kunde sedan åka hemåt i godanro. Eller ja, snarare i fullfart, men utan obehagskänsla om vi säger så då :)
Det blev lite träning också, på hemmaplan. Sättande under gång känns jättebra, och även hopp-apporten. Fjärren nöter vi vidare med… Vittring har vi inte tränat på några dagar, men ska ta tag i det till veckan igen.
Pindran fick träna lite trix, min motivation räckte inte längre än så för stunden.
Kvällen tillbringade jag och Petra på Pause. Supermysigt. Lite taigentid!

Idag har det varit en lugn dag… vaknade med förkylningskänslor i kroppen så det blev bara en promenad med prinsen.
Indra hängde med pappa på skidtur. Jag ville också åka, men kände att kroppen inte orkade. Jag har inte tid att bli sjuk nu så jag hoppas att det vänder snabbt!

Som ni ser har sidan fått en liten förvandling. Julen är slut, så det fick bli blått tills vidare. Känns inte lika tråkigt som förra layouten i alla fall.
Undersidorna ska också få lite renovering, tids nog!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *