Rubriklöst

Ett soligt eftermiddagspass på agilityplanen blev det idag, i sällskap av Sandra och Easy! Hela gänget, två som fyrbenta, kändes ganska ofokuserade idag. Och en hel del blev lite tokigt. Men mycket blev bra också, och roligt hade vi :)
Jag har märkt att jag helt har ändrat min träningsattityd med Indra nu när jag har Diezel också, till en attityd som passar oss som team så mycket bättre. Vi kör nu väldigt kravlöst, och har bara kul på agilitybanan, blir det lite fel så är det inget som spelar någon roll.  Efter ett par varvs uppvärmning vaknade Pindran till liv ordentligt, och sprang på jättebra. Hon kan väldigt bra när hon vill :)
Den svarta galenpannan skötte sig också bra, det gjorde inte hans matte alla gånger dock, så det blev lite tok emellanåt. Men de där ögonblicken när jag känner att vi verkligen jobbar hundraprocent tillsammans, dyker upp allt oftare.
Han blir lite yvig emellanåt, och verkar inte riktigt veta hur han ska hantera all energi han har i kroppen. Älskade tokhund.

En cykeltur ner till min syster blev det nu på kvällskvisten. Indra är en ängel bredvid cykeln. Diezel är… inte riktigt lika änglalik.
Han verkade tro att det gäller samma regler vid cykling som vid skidåkning, och ville helst dra iväg så fort hans små ben bar. Jag kände att jag klarade mig bra utan hjärnskakning och skrapsår, och berättade för den svarta att så inte var fallet. Ytterst motvilligt saktade han ner en aning, och travade sen i en mer okej hastighet bredvid mig.
Jag frågar mig ofta – var kommer all hans energi ifrån?! Jag har inte hittat något svar ännu, men kan bara konstatera att aussies är helt galet underbara!

Lägger in en liten film från dagens träning också.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1HPPnkKWRMo&hl=sv&fs=1]

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *