Rastlös

Guuud vad jag känner mig rastlös just nu.! Sitter och väntar på att bli upphämtad av Elin och hennes tremänning, men kommer mig inte för att göra något vettigt under tiden. Är bara rastlös.!
Tidigare idag så var Lina och en av hennes valpköpare här med ett gäng aussies, skogspromenad blev det. Diezel hängde såklart på aussiegänget, och Indra trippade nöjt i förväg för sig själv. Hon lever verkligen i sin egen lilla bubbla, den hunden. Vad skönt att ha det så! Ingen stress, inga bekymmer.

Tränade lite lydnad innan Lina anlände, och Diezels fotposition kändes riktigt fin idag. Jobbade på lite kon och rutskick också.
Vi har backat en del i inkallningen (ställande – delen) och jobbar nu mestadels på snabb reaktion på stå-kommandot. Under ställande under gång, vid rutan osv. så funkar det fint, men vid inkallningen, när farten är högre så tar det för lång tid innan stoppet kommer. Ändring ska det bli!

Ska kila iväg och byta tröja, och hoppas att de dyker upp snart… Mycket energi, men noll kreativitet är sämsta tänkbara kombination. ;)

Ni vet väl om att ni kan följa bloggen via Bloglovin?

<a title=”Sofie Gustafsson on Bloglovin” href=”http://www.bloglovin.com/sv/blog/2041198/sofie-gustafsson/follow”><img alt=”bloglovin” border=”0″ src=”http://www.bloglovin.com/widget/bilder/sv/widget.gif” /></a>

bloglovin

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *