på g.

Grabbarna tar igen sig efter dagens träning, och jag har precis redigerat klart de sista bilderna som ska iväg till kunder, wiho så skönt!
Hade planerat att göra det imorse, men hade visst stängt av väckarklockan i sömnen och somnat om… Och inga hundar väckte mig heller – sjusovare, hihi.

Jag och Martina fick i alla fall till ett bra lydnadspass idag. Nu jäklar ska det bli tävling framöver.
Diezel kändes lite off, och hade inte riktigt den där vanliga intensiteten, men vi fick till några bra delar ändå.
Ett litet problem som uppstod var att han inte vände upp ordentligt vid konskicken, blir att nöta lite på det så han hamnar rätt igen.
Testade även en ny vinkel på dirigeringsapporteringen idag… Har tidigare kört med leksaker istället för apporter såhär i början, men bytte ut dem mot matskålar idag. Ett koncept som jag tror passar Diezel bättre.
Gripanden av apporten la vi också lite fokus på idag, fick dessutom bra tips av Martina hur jag kan göra hans vändning efter gripandet snabbare och ser fram emot att se hur det utvecklas.

Åh, jag känner nu hur mycket jag faktiskt saknat att träna lydnad regelbundet tillsammans med andra.
Det är så otroligt nyttigt, för man kan omöjligt se vissa små detaljer själv. Känner mig peppad!

Elvin fick också träna en sväng, vilket blev ett toppenpass!
Vi utökade avståndet till targeten idag, och han sökte upp den fint. Han bjöd även på många snabba lägganden och avslutade med att kampa riktigt bra. Lilla plutten, vår relation har verkligen tagit flera steg framåt under den senaste veckan, känns häftigt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *