Fotograf Sofie Gustafsson »

på egna ben.

Hemma igen efter en kväll tillsammans med Linda och Martina. Vi åt kinamat, chokladmousse, drack glögg & spelade bingolotto i hopp om att bli rika. Det sista misslyckades vi fullständigt med, men det blev trots det en väldigt trevlig kväll med fina tjejerna!

Dagen har i övrigt ägnats åt pluggande i olika former, huvudvärken gjorde det dock lite halvsvårt att hitta fokus så någon timme i skogen har det också blivit, tillsammans med grabbarna. Åh, efter några dagar utan Diezel uppskattar jag honom om möjligt ännu mer. Bästa bästa pojken. Har dessutom fått höra många fina ord från snällaste hundvakten Martina som hade honom medan jag var på vift. Han hade tydligen charmat in sig både här och där, så pass att Martinas sambo ville adoptera honom. ;-) Värme i hjärtat!

Dessutom ringde jag hyresvärden i Västerås och tackade ja till att hyra huset jag var och tittade på i måndags. Så om ca 1,5 månader bor jag i mitt egna lilla hus, ganska häftig känsla! Just nu snurrar många inredningstankar i huvudet, blandat med lite pirriga tankar och förväntansfullhet. Livet kan verkligen ta helt oväntade vändningar, och egentligen är det ingen mening att fundera över framtiden,man har ändå ingen egentligen aning om hur saker kommer te sig. Jag hade för några månader sedan verkligen inte trott att jag skulle börja 2012 med att flytta till ett litet hus på landet utanför Västerås, men så blir det alltså. Ca 55 kvadrat, 15-20 min från stan, håller på att renoveras nu, nära till sjön, ligger på en bondgård där de har kor, lite avskiljt från ladugården och herrgården där hyresvärden bor.
Jag vet ju ännu inte om jag kommer in på utbildningen jag sökt, men jag känner faktiskt inte så stor ångest för om jag inte skulle göra det. Jag tar den här chansen nu, det löser sig alltid på något vis. Väldigt olikt mig att tänka så, och jag känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv som vågar det här. Under det här året har jag utvecklats mycket som person, och vågat stå på mina egna ben, så jag hoppas de ska bära mig nu med. :-)

Lilla huset!
Längst upp till höger är vad som kommer bli vardagsrumsdelen, och på nedre bilden till vänster är en del av köket.
Alla väggarna kommer målas vita, och under pappen döljer sig ett mörkt trägolv.
Utvändigt så ska det upp ett räcke på altanen (den är ju nästan det allra bästa!) till våren samt att det så småningom blir gräs istället för lera. ;-)
Jag tror jag kommer trivas här, och jag längtar efter att få inreda och göra det till mitt!


 • Jessica, storpudel & aussie - Åh vad många fina aussies! :)
  Kul med hus, det kommer bli toppen för dig och hundarna! :)ReplyCancel

 • Anna - Vilken underbar, underbar bild på Diezel! Fina killen, han har så vackra ögon. :)

  Det lilla huset ser verkligen ut som att det kan blir supermysigt. Det ska bli så roligt att få följa inredning och inflyttning!ReplyCancel

 • Emma - Förstår att du har saknat Diezel när ni varit borta! Huset ser ju hur mysigt ut som helst, du och hundarna kommer säkert trivas kanonbra där! :DReplyCancel

 • Sofie - Vad häftigt Sofie!! och huset ser jätte mysigt ut! Lycka till!:)ReplyCancel

 • Johanna, Max & Java - Vad häftigt! Vilket mysigt litet hus!ReplyCancel

 • Tina - Åååh va mysigt det ser ut!! Räkna med att jag kommer att hälsa på när du flyttar dit! Du är ju nästan nära då ju :) Kram KramReplyCancel

 • Sandra, Thyra & Lhine - Vad häftigt med hus, och vilken myskväll ni hade med massa gott :)

  Sv: Ja, nu är det spännande!ReplyCancel

 • Maja - Jag står alltid bakom dig!!!ReplyCancel

 • Marlene - Det kommer bli jätte fint! Ni är så välkomna hit till Västerås du och pojkarna =)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*