Fotograf Sofie Gustafsson »

insnöad.

Först och främst, ni anar inte vad glad ni gör mig med alla era peppande kommentarer på facebook, sms och här i bloggen gällande västeråsflytten & huset. Alla fina, positiva ord gör verkligen att min känsla inför det hela är på topp!
Även om det alltid bara är jag själv som kan ta besluten gällande mitt liv, och se till att saker och ting genomförs är det skönt att veta att jag har vänner & familj som finns där och stöttar när jag behöver. :-)

Påbörjade flyttpackandet i lägenheten imorse, varvat med pluggande… Så just nu ser det ut som att både en tsunami och en orkan dragit förbi, totalt kaos och ingen ordning alls. Jag orkade inte ta tag i eländet ordentligt, och valde att åka därifrån, haha. Blir säkert mycket bättre av att jag sitter här i Östersund, tror ni inte? ;-)
Är i alla fall här på obestämt tid. Lite fotojobb, lite plugg och lite umgänge med släkt och vänner ska hinnas med. Ska såklart även pussa massor på min allra finaste guldpärla. Hon blev så glad när vi kom hit, och grabbarna blev helt till sig när jag släppte ut dem ur bilen.  Godingar.

Ska leta rätt på lite inredningsbloggar nu innan jag kryper ner i sängen… Jaa, ni vet hur jag är, snöar in på saker… Och just nu är det inredning. Så, ös på – skicka länkar till roliga inredningsbloggar/webbshoppar och dylikt om ni har!!!
Behöver inspiration :-)

  • Cissi - Känner på mig att det kommer bli bra i Västerås! Känns lite ledsamt å höra att du börjat packa ihop. Kommer så ihåg känslan då jag packade ihop mina saker här hemma för att flytta till ösd, nästan enbart glädje, nyfikenhet och spänning var det. Kan tänka mig att det känns ungefär likadant hos dig.

    Kommer sakna dig så de gör ont!! Men jag lovar att jag och Joy kommer komma ner och våldgästa dig där nere nått senare i vår!

    Kramar bästatste Sofie <3ReplyCancel

  • Emma - Har du tur så kanske det bor små goda feer i din lägenhet som ser till att få ordning på kaoset när du är borta. ;)
    Hoppas ni får en trevlig helg!ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Oj shit – husägare :) Va kul, grattis!!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*