ovälkommen inneboende.

Mer Elvinsyskon: Samba, Edith & Chip.

Oj, redan helg. Veckan har verkligen ruuusat iväg..!!
Imorse hade vi vårat första seminarium, delades in i grupper som vi sedan skulle diskutera ett antal frågor i. Hade tur att hamna i en väldigt bra grupp, så det blev roliga och intressanta timmar som följde. Väldigt kul att bolla tankar med de som tänker lika flummigt som en själv, haha. ;-)

När jag hade slutat mötte jag upp Linda i Erikslund för lunch innan vi gick ett varv på IKEA och bytte inredningstankar. Mystid.
Mycket fint finns det, vill ju ha allt! Tror dock att jag börjar få lite koll på vad det är jag vill & behöver köpa. Ett skrivbord blir nog det första, måste få lite ordning på plugg och företagspapper osv känner jag… Lätt kaos just nu. Tror jag bestämt hur jag ska ha det i köket också, kuligt är det!! :-)

Grabbarna grus har varit så duktiga i veckan, trots bra mycket mer ensamtid än de brukar ha. De har skött sig så fint hemma ändå, och varit lugna när jag kommit hem. Guld värt verkligen med hundar som kan vara ensamma. Vi gick en låång promenad när jag kom hem idag, utforskade nya stigar och bara njöt. Bästa pojkarna.<3
Jag kom precis hem från lite umgänge med några tjejer ur klassen, och är nu tröttare än tröttast…
Känner dock att det kommer bli lite svårt att komma till ro i och med att jag nyss hörde ett väldigt konstigt ljud från taket. Elvin har spanat uppåt hela eftermiddagen, men jag har inte förstått varför – men nu förstår jag, det är en liten (hoppas jag) mus som lever loppan där uppe. Uuuhh…!!
Den satt precis och gnagde på något, känns verkligen… trevligt, med en inneboende. Inte. Är det inte grodor i skorna (i sundsvall) så är det möss i taket, lovely. ;-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *