Fotograf Sofie Gustafsson »

tre fina.

På bild: Elvins syskon Edith, Esther & Prinsen

Under morgonpromenaden väcktes effektiviteten till liv, så under dagen har jag hunnit med att städa hela huset, betala några räkningar, aktivera hundarna på Skultuna Bk tillsammans med Marlene, diska, laga mat, installera ett par program på datorn och packa ur den sista flyttlådan som blivit stående.
Att avsluta dagen med att se att jag fick Vg på min sista tenta i psykologi-distanskursen blev pricken över i:et! :-) Topp helt enkelt!
Nu hoppas jag att skolan som hade den kursen skickar in det snabbt till CSN så kanske jag också får glädjas över studiebidrag snart. :-) Blivit lite strul där, då jag inte skulle få några pengar förrän distanskurserna var slut, men nuså!
Jag har tända ljus lite här & var i huset, och ska nu fixa en kopp te och kika i ett par inredningstidningar och fortsätta mitt klurande över hur jag vill ha det här hemma, hihi. Det svåraste är vad jag ska göra av den långa väggen i hallen/köket… Måste försöka leta fram lite kreativitet.!!

  • Marlene - Härligt, grattis! De har varit snabba den senaste tiden så jag hoppas att de är snabba med dig nu! =)ReplyCancel

  • Emma - Kul att det gick så bra på tentan! :D
    Den där väggen i hallen/köket… det skulle inte passa sig att göra en fin fotovägg, där du kan hänga upp massor av dina vackra bilder? :)ReplyCancel

  • Maja - Men grattis till tentan!!! Så himla bra du är! :D
    Vi skulle bott på samma ort så vi kan träningspeppa varandra på friskis, det vore det ultimata ju!
    Kram på dig!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*