Fotograf Sofie Gustafsson »

onsdag.

Dags för lite uppdatering kanske? Var ju någon dag sedan sist.
Min kamera är tillbaka och verkar må bra igen, behövde inte betala en endaste krona heller då jag tydligen hade garanti kvar trots att det var ett tag sedan jag köpte den, mycket trevligt!  Dock har snön fallit precis heela dagen och inte alls bjudit in till något fotande. Inte för mig som just nu är väldigt less på snön i alla fall… ;-)

Har istället ägnat dagen åt bankärenden, lunch med ett par vänner samt en del pluggande, packande & städande.
Tröttheten ligger som en dimma över mig i princip hela tiden numera, lätt frustrerande, men jag hoppas det ger med sig när det börjar bli ljusare tider.
Kanske Västeråsluften piggar upp lite också? Bara en Östersundsdag kvar nu, innan flyttlasset går söderut. Wiho!

Skrev ner lite ambitioner inför tävlingsåret 2012 igår, vill inte kalla dem mål då jag så lätt hakar upp mig på ord och lägger onödigt mycket press på mig själv, så ambitioner kändes som ett bättre ord. :-)
Största fokuset inom Diezels träning kommer att ligga på att hitta tillbaka till vår teamkänsla och få ner hans stressnivå, utan detta kommer vi inte komma någonstans alls.
Med Elvin kommer prio ett vara att bygga upp ett fint samarbete, och samtidigt tänka på att inte höja kraven för snabbt då han ännu är så otroligt mycket valp i både kropp och hjärna.
Om jag lyckas nå detta med pojkarna kommer vi förhoppningsvis ta oss ut på tävlingsbanorna också.

  • Emma - Vad bra att du har fått tillbaka kameran och att du slapp betala! Låter som om du har kommit på bra ambitioner för det nya året! :)ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Ni borde väl ha en del snö där uppe nu?! Själv väntar man fortfarande på den :/
    Inte långt kvar till flytt nu. Hoppas allt känns bra inför den.
    God fortsättning på ett nytt spännande år :)ReplyCancel

  • Sanna och flocken - Skönt att du fått hem kameran igen, då kommer vi få se många grymma bilder! Vi får slå ihop träning och så när du flyttat, bara 1 timme emellan oss då ;)ReplyCancel

  • Madeleine - Wow, längtar nästan lite efter snön efter att ha sett dina bilder!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*