imorgon bär det av!

Har ränt runt hela dagen, nästankörtfast, kramat hejdå på några vänner, fått jättefin efterskottsfödelsedagspresent, spelat en sista omgång bezzerwizzer med kusinen, packat & pluggat & hundpromenerat. Trött – ja.
Förundrats över all jäkla snö har jag gjort också, tror aldrig jag varit med om så mycket snö som det är här nu faktiskt.!
Inget jag kommer sakna kan jag lova… Är ju som ingen vintermänniska!

Burr, fryser.! Ska packa det sista, sen hoppa in i duschen innan jag kryper ner i soffan.
Imorgon bitti bär det av… Först till Sundsvall för att packa ur alla sakerna ur lägenheten och säga hejdå till sundsvallsvänner (usch, gillar inte hejdån) och sen åker vi vidare till Västerås och lilla stugan. Det ska bli spännande att se hur den ser ut nu när den är helt klar!

Lite ofattbart att det faktiskt är dags nu, äntligen. Imorgon börjar en ny spännande tid!
Uppdaterar så fort jag kommit i ordning lite smått.

Ta hand om er!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *