Odjur

Fin kväll förra veckan

Just nu är det uppehåll från regnet för första gången på hela dagen. Tråkväder med andra ord.!
Tokvalpen har sovit i princip hela förmiddagen, det var skönt att få sova ut lite men inte riktigt lika roligt nu under eftermiddagen när han skulle göra av med all energ han samlat på sig!  Terrade Indra och Diezel som sjutton, och brydde sig inte ett skvatt om att de sa ifrån rejält, bet i alla kläder, mattor, biabädden…osv osv. Efter att ha röjt omkring ute en stund har det dock lugnat ner sig lite, och odjuret byttes ut mot govalpen igen. Hihi.
Skrutten har fått några korta träningspass idag, lite sitt, ligg, burlekar och påbörjad tasstarget. Det sistnämnda visade sig vara extra roligt enligt Elvin. Duktig är han, och väldigt fokuserad på det vi pysslar med för stunden. Framstegen kommer snabbt, jösses vad roligt det är med valpträning!

Diezel har också tränat en hel del under dagen. Stadga i sitt/ligg/stå, hakan i backen, och sidoförflyttningar. Fina prinsen skötte sig jättebra! Ska försöka få till ett pass dirrigeringsapportering ikväll, och köra igenom eliten något i veckan för att se var vi står. Tävlingspepp!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *