Mindre bra söndag

Gårdagens jobbtimmar blev många och väldigt långa. Men det känns alltid bra när de väl är avklarade.!
Somnade nästinill direkt när jag kom hem vid tvåtiden, men sov oroligt och vaknade tidigt mot min vilja. För få sovtimmar är inte bra i Sofie-värld och dagen har därför varit sådär hitills. Olustig känsla i kroppen som inte vill försvinna, skolstress, framtidsstress osv. sätter sina spår… Hmm. Ska försöka göra bort så mycket plugg det går innan det är dags för jobb igen i alla fall!

Jag och Diezel försökte oss på ett lydnadspass tidigare, men teamkänslan infann sig aldrig. Efter några tappra försök att hitta den, gav jag upp, och tvingades inse att det bara är orättvist mot Diezel att försöka träna trots att jag inte känner mig på topp. Han läser av mig så väl, och blir lika omotiverad som jag. Vilket leder till att jag blir irriterad på honom, och så blir det bara en ond cirkel…

Blä vilket tråkigt inlägg. Imorgon blir det bättre. Jag lovar!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *