Fotograf Sofie Gustafsson »

På topp!

GulleIndra när hon var en liten bebis.!

 

Livet går verkligen upp och ner.! Från att igår känt mig botten är jag idag på finfint humör, och har lagt den tråkiga (men faktiskt mycket givande) helgen bakom mig.

 Började inte förrän efter lunch idag så under morgonen tog jag med mig hundarna på långprommis, plockade med mig systeryster på vägen också. Trevlig med lite sällskap! Plusgrader och lite sol, kunde inte bli bättre.
Slängde i mig lunch lite snabbt, sistaminutenpluggade engelska inför provet, och slängde sedan in hundarna i bilen innan vi brummade iväg.
Lite babbel med tjejerna innan vi skrev engelskaprov som gick helt över förväntan bra för allihopa.! Tumme upp och lättnad. Helgens pluggande gav alltså något.
Jag och Frida åkte sedan iväg till Frösön, prommade en sväng med hundarna i blåsten och kämpade oss sedan igenom vad som kändes som världens jobbigaste pass på friskis. Helt slut efteråt! 
 Middag, dusch, plugg, långpromenad med spotify i lurarna följt av lite Diezelmys. Det var hela min dag det, nu är jag trött och det känns som att klockan är bra mycket mer än 22:30.!

Kort dag imorgon, tjoho! Lydnadsträning, och planering av våren står på schemat. Mycket ska hinnas med i vår, roligt.!!!

  • Jonna & Svante - Vad skönt att det känns lite bättre nu! Grattis till ett väl utfört engelskaprov! :)ReplyCancel

  • Emma - Vilken tur att det blev bättre igen, får väl hoppas att det fortsätter så istället för att gå upp och ned! :)ReplyCancel

  • Sara - Ja livet går verkligen upp och ned, men om det bara skulle vara bra hela tiden undrar jag hur mycket man skulle uppskatta det. Jag tror man måste ha lite motgång för att kunna uppskatta det bra. (Man kan ju i alla fall intala sig det när man har sämre dagar ;)ReplyCancel

  • Maja - Härligt härligt!! :DReplyCancel

  • Karro och King :) - Ha vilken söt bild :)ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Skönt att höra att humörsdippen bara var tillfället och att humöret åter igen är på topp =)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*