På topp!

GulleIndra när hon var en liten bebis.!

 

Livet går verkligen upp och ner.! Från att igår känt mig botten är jag idag på finfint humör, och har lagt den tråkiga (men faktiskt mycket givande) helgen bakom mig.

 Började inte förrän efter lunch idag så under morgonen tog jag med mig hundarna på långprommis, plockade med mig systeryster på vägen också. Trevlig med lite sällskap! Plusgrader och lite sol, kunde inte bli bättre.
Slängde i mig lunch lite snabbt, sistaminutenpluggade engelska inför provet, och slängde sedan in hundarna i bilen innan vi brummade iväg.
Lite babbel med tjejerna innan vi skrev engelskaprov som gick helt över förväntan bra för allihopa.! Tumme upp och lättnad. Helgens pluggande gav alltså något.
Jag och Frida åkte sedan iväg till Frösön, prommade en sväng med hundarna i blåsten och kämpade oss sedan igenom vad som kändes som världens jobbigaste pass på friskis. Helt slut efteråt! 
 Middag, dusch, plugg, långpromenad med spotify i lurarna följt av lite Diezelmys. Det var hela min dag det, nu är jag trött och det känns som att klockan är bra mycket mer än 22:30.!

Kort dag imorgon, tjoho! Lydnadsträning, och planering av våren står på schemat. Mycket ska hinnas med i vår, roligt.!!!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *