Fotograf Sofie Gustafsson »

lydnadskurs & fitnessfight.

Ligger i soffan med ett trefärgat bustroll sovandes bredvid mig, och känner mig slut i både kropp & huvud.
Klev upp tidigt och prommade med pojkarna, mörkt i alla fönster & alldeles stilla. Bästa sättet att väcka kroppen till liv på!
Därefter bar det av till Enköpings Bk, där hela dagen tillbringats i växlande väder. Lydnadskurs för Towa Lindh stod på schemat.
Sist jag gick för henne var det med Elvin, idag var det Diezels tur. Och åh, så himla givande!
Gillar verkligen hennes tänk, det passar mig fint. Och Diezel också för den delen, då han svarade väldigt bra på hennes metoder.
La främst fokus på fria följet och gripanden av apporterna idag, och har fått många verktyg att använda mig av nu, för att få rätsida på saker och ting.
Känns så bra!
Roligt förövrigt att träffa aussiefolk som jag tidigare endast sett via bloggar. :-)

När jag kom hem körde jag ett träningspass med mig själv – fick något jävla ryck häromdagen, och fick för mig att jag skulle utmana mig själv ordentligt.
Anmälde mig därför till Fitnessfighten vilket innebär en timmes styrke+konditionsträning varje dag i 30 dagar. Galenskap.
Har kört tre dagar nu, och har redan träningsvärken from hell.
Men jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag gav upp, så det är inga andra alternativ än att hålla ut de resterande 27 dagarna. ;-)

 • Cissi o goldentrion - vad roligt att lydnadskursen var så givande! Lycka till med träningen framöver :)

  Vad roligt med den egna träningen. Jag kan nog dock hålla med om att det är lite galenskap över de hela! Du kommer fixa resten galant tror jag :)

  Saknar dig! Kramar <3ReplyCancel

 • Jonna (som hade Svante) - Vi är två som kör ff. :) Lite galet kanske det är men är rätt säker på att det ger resultat! :)

  Låter som en kul lydnadskurs, perfekt att det går att växla mellan hundarna sådär!ReplyCancel

 • Emma - Kul att lydnadskursen var så givande! :)
  Ojoj vad hurtigt med fitnessfighten! Hoppas det kommer gå bra för dig! :)ReplyCancel

 • Marlene - Du är kung du! Nu vill jag träna så plugga hårt så ses vi efter tentan! ;)ReplyCancel

 • Hanna - Vad är det för utmaning. Mitt slappa fläsk skulle kunna behöva en sådan. Passar perfekt för kombon lat, men tävlingsmänniska ;)ReplyCancel

  • sofiegustafsson - haha ja jag kände också att det där med tävlingsmänniska lixom krävdes ;) du kan läsa mer på worldofshape.se !ReplyCancel

 • Ingela, Zeb, Indy - Vad roligt med givande kurs! Roligt med träning av den egna kroppen också men det låter rätt hårt det där =)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*