Fotograf Sofie Gustafsson »

Lydnadsfilmer

Vissa dagar är bra dagar rakt igenom, och idag är faktiskt en sån dag!
Till och med fysiklektionen gick bra, helt otroligt.
Har äntligen tagit mig i kragen och anmält hundarna till lydnadstävling, så idag blev det ett lydnadspass på eftermiddagen.
Lyckat sådant. Indra var pigg och glad, och Diezel hade fint fokus genom hela träningen. Jag filmade en hel del under träningen, när man tränar själv är det verkligen jättebra med film.!
Jag och Diezel körde igenom alla momenten i trean förutom grupp-momenten, och överlag kändes det väldigt bra. Alla momenten sitter inte 100% på första försöket, men jag vet att han kan utföra dem riktigt bra. Om vi bortser från fjärren då… Den nöter vi ännu på.
Vittringen gick dock sådär idag, han brukar vara klockren där, men idag var han lite slarvig! Inte okej. Vi slutade i alla fall när det gick som bäst.

Under kvällen har jag letat praktikplats till våren. Har hittat några islandshäst-gårdar söderut som jag tror att jag ska höra mig för på… Alltid bra att vara ute i tid!
Lite taigentid med Elin har också hunnits med under kvällen. Fullt upp leder ofta till allt för lång tid mellan gångerna man ses, inte helt som man vill att det ska vara.!

Även imorgon börjar jag inte förrän sent, så ett lydnadspass ska nog hinnas med på morgonen. Härligt!

 • Emma - Vad duktiga ni är alla tre! :) Härligt med en sån bra dag och roligt att du visar film från träningen!ReplyCancel

 • Elin - Ni är så duktiga! :-) Härligt med film igen.
  Vi har massor med islandshästgårdar häromkring – kom hit vettja ;-)ReplyCancel

 • Nattis - Åh! Kul med praktik! Nu vill vi (jag) se lite agilityfilmer också! ;) Eller har ni tagit jullov från det? :PReplyCancel

 • Linda - Ni är så himla duktiga Sofie, tror du får sparka mig i baken ordentligt när ni kommer hit så att vi kommer igång. Blir sugen av att se era fina reslutat.!

  …Och praktik söderut we like big time. ;)

  KramReplyCancel

 • Mirre - Jätteduktiga är ni, vad roligt att se videoklipp, du kvittrar som jag gör då jag tränar Bellman, fniss. Bellman lyssnar bäst då =D

  härligt med ”BRA” dagar =DReplyCancel

 • Emelie - Kul med film! Finfint!ReplyCancel

 • Jonna & Svante - Vad roligt att du lagt ut filmer! Det ser ju jättefint ut!ReplyCancel

 • Maja - Flitiga du! Och har ni snö, jag vill också att vår snö ska stanna kvar!ReplyCancel

 • Martina - Vad ni är bäst!!! Helt fantastiska!

  KRAMKRAM!

  Pssst… det finns islandshästar i Sundsvall också.. ;)ReplyCancel

 • Maliin - Åh så duktiga ni är :D Diezel har ju underbar attityd!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*