lovely.Kallt ute nu, och det ska tydligen bli ännu kallare… Jag flyttade ju 53 mil söderut för att slippa frysa! Men det fungerade visst inte så… ;-)
Är väldigt glad att jag har hund ändå, som tvingar ut mig trots att det är kallt. Annars hade jag garanterat bara kurat ner mig i soffan framför en film eller liknande dagar som denna, haha. Men istället tog pojkarna med mig på en härlig promenad i vintersolen, och väl utomhus, när man fått upp värmen lite, så finns det ju inget bättre än att se grabbarna springa omkring, alldeles lyckliga. Värme i hjärtat!
Såg att det kommit två nya små liv ute bland kossorna också, yttepytte små var de, måste fota dem imorgon! Blir ju alldeles salig över hur gulliga de är, hihi.

Råkade powernapa i soffan under eftermiddagen, istället för att åka och handla… Så kan det gå! Vaknade upp halvstressad med en Elvin på magen, snodde ihop lite middag och ut med hundarna, innan jag åkte iväg för att spendera kvällen tillsammans med två tjejer ur klassen. Kände mig nöjd som hittade fram direkt, det börjar ta sig… Har lagt ner det med att följa kartor nu, och kör på känsla istället, verkar fungera bättre. ;-)

Trött, trött nu… Dags att sova, och ladda upp med energi inför fullspäckad morgondag. Kulig sådan tror jag!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *