Fotograf Sofie Gustafsson »

lille hjärtat.

Precis inkommen från en liten promenad med min långbenta valpis. Jag blir glad i hela kroppen av att bara titta på honom när han skuttar bredvid i kopplet! Pausade lite här och var för att fota, och kom så småningom fram till parken.
Han plaskade glatt i bäcken, och följde sedan med koppelfri utan problem. Tränade fotingångar, och busade lite innan vi traskade hemåt igen. Älskade lille bustrollet, jag är så glad att han är min!

Dagens hitills (förhoppningsvis) största händelse var imorse när vi skulle gå ut på morgonpromenad… Hittade då en groda i ena skon, och är det något jag verkligen ogillar så är det grodor. (& spindlar, ormar, insekter av olika slag osv osv…;-)) Slängde iväg skon, och fick rysningar i hela kroppen när jag såg grodan hoppa iväg. Lätt (okej, ganska svår) panik ledde till att det enda jag kunde komma på för att ta mig ur situationen var att stänga in den någonstans, (aldrig att jag skulle ta i den där äckliga varelsen) närmsta dörren var grannens förråd, så så fick det bli. Stackars groda kan tyckas, men jag klarar verkligen inte av sådana djur. Ryser fortfarande vid bara tanken, och övervägde starkt att slänga skon jag hittade den i. Synd att det är mina inte så billiga salomonskor… = måste väl ta på mig dem igen, någongång.

Middagsdags, därefter väntar träning med lydnadsgruppen.

  • Nattis - Vilka fina bilder! :)ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Sötnosen. Han ser verkligen långbent ut.
    Förstår precis hur du kände med grodan. Själv har jag barnslig fobi för spindlar och ropar gärna på någon annan som får döda den. Eller så kan jag sträcka mig till att slänga en 2 kg skolbok på den, men då får också boken ofta ligga kvar på golvet tills någon torkar bort en mosad spindel, för jag gör det helst inte. En annan gång funderade jag några sekunder på att gå till skolan i fel skor eftersom en spindel satt på draperiet till hallen där mina skor stod. Jag vet…barnsligt.. ;)ReplyCancel

  • Alma - Långbent var det ja :D haha, sötisen!
    Härligt att allting känns så bra med valpis :DReplyCancel

  • Lisa - Vilka vackra naturbilder sofie, gillar den på vattnet!!ReplyCancel

  • Emma - Vilka fina bilder! Oj vad han växer, långbent är verkligen en bra beskrivning haha! :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*