en ny sorts vardag.


Klockan är lunchtid, och jag har precis tittat klart på introfilmer + lektion1 till ett par av de fyra kurserna jag ska läsa i höst.
Jag kommer läsa foto – visuell kommunikation, bildbehandling, psykologi – allmän ämnesintroduktion och webbinformatik, alla är på 7,5 hp & på distans. Det känns som att det kommer bli en väldigt intressant och inspirerande termin!
Det här med att plugga på distans är något jag tror kommer passa väldigt bra, att kunna strukturera upp min vardag som jag själv vill känns skönt. Största anledningen till att jag valde att plugga på distans var dock faktiskt för att jag skulle kunna ha valp nu, och jag behöver nog egentligen inte ens nämna att det var helt rätt val! :-)
Nu gäller bara att göra upp ett schema för mig själv framöver, så att jag får det som ska göras gjort, men i och med att det är kurser som jag tycker är spännande så ska det nog inte bli några problem.

Dax för lunch och utetid i solen med hundarna innan jag ger mig in i kursen foto – visuell kommunikation.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *