klass2, finally.

Efter en varm dusch och en kopp te känner jag mig levande igen! Jag var helt död när jag kom hem ikväll.
Helgen började sådär… Strax efter att jag kom fram till Stina i fredags lyckades jag med bedriften att glömma ta bort iphonen när jag stängde bakluckan på bilen. Glaset höll inte riktigt för det… displayen fungerade iaf fortfarande, tack o lov.! Dröjer nog inte länge innan glaset kraschar helt dock…

Träning tillsammans med Stina & Spike under fredagkvällen, när vi återvände hem anlände även familjen Westin, och trevlig middag väntade.
Somnade lite för sent, vaknade tidigt, och åkte så småningom iväg till Åsele. Missade halva banvandringen i agility1:an, körde loppet med en vägran och okej känsla, missade även halva banvandringen i hopp1:an, och körde ett lopp där jag orsakade diskning, och som inte innehöll en gnutta bra känsla. Snarare känslan av att jag och Diezel jobbade åt helt olika håll. =värstatänkbara.
Efter tävlingen mer bilåkande, och incheckning på Strömsunds camping. Kväll blev sedan fin och innehöll promenadtid och grillning+tårtätande, innan vi somnade i stugorna.

Trött morgon, framme i god tid på tävlingsplatsen. Banvandring (hela!) för agility1:an, o snabbt konstaterande att det var en svår bana. Otypisk klass 1. Detta ledde till mer fokuserad jag, vilket i sin tur ledde till bättre handling (& ett djungelvrål vid tunnelsvårighet) vinst, pinne & uppflytt.! Enda nollade ekipaget, alla storlekar, hela klass 1. Något måste man ju skryta med. ;)
Kändes bra i alla fall, att vi äntligen, efter många dystra tankar, slipper klass 1 i åtminstone en klass!
Hoppklassen var en typisk klass1-spring-jättefort-bana.
Inte vår grej, alls. Jag fokuserar inte riktigt när det bara är rakt på, och det blev därav en diskning.
Glad är han ju i alla fall, den där svarta hunden… Alltid, jämt och ständigt. Lyckopiller<3

Finns säkert mer att skriva, men det var en kort resumé av helgen i alla fall. Nu väntar sängen, äntligen.
Fullspäckad vecka väntar, så sova behöver jag. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *