Känslan

Imorse åkte jag iväg genom tät dimma för att hämta brunbrända föräldrar på flygplatsen. Trodde flera gånger att jag hade missat infarten pga att dimman var så tät.! Läskigt.
Planet var föresenat, men tillslut så kunde det tack och lov landa.
Hem och äta frukost och pillra på hemsidan lite innan hundprommis. Mysig sådan, där hundarna strosade omkring i godan ro och åt gräs under tiden jag fotade lite.
Packade in mig själv och Diezel i bilen för att åka in till stan och luncha med Jasmin innan hon och jag åkte på road trip till Svenstavik, haha. Fyndade lite på Dollarstore (billigt gillas!) 3 temuggar för 20 kr är lagom pris, och temuggsfantast som jag är så var det ju superb!
Rullade sedan hemåt igen, och de flesta av världens samtalsämen hann avverkas under timmen hem.

Snabbt ombyte och ompackning, därefter bilbyte och iväg igen. Destinationen var denna gång BBHK. Och träning med Sofie och Winston stod på schemat. Det visade sig vara kurs på grusplanen till en början, så vi åkte ut till Slansve där jag och Indra tränade lite lydnad.
Hon var helt underbar ikväll. Glad & galen! Katastrofala vänsterhalter blev till hyffsade vänsterhalter, 2 sista rutanskicken var super och Indra avslutade sedan med ett tokryck runt hela planen. När hon är på det här humöret går det inte annat att le!

När mörkret lagt sig i Slansve packade vi in oss i bilarna igen, och åkte tillbaka till grusplanen – och ljuset.
Kikade och tipsade när Sofie tränade agility med W, och tog sedan ut prinsen för lydnadsträning.
Känner glädje spridas i kroppen när jag tänker på träningen – och känslan som återigen hittade tillbaka. Känslan av att vi verkligen arbetar tillsammans.
Jobbade mycket med fria följet; fann att beröring fungerar bäst som belöning i vänstersvängar och halter och tränade på att hålla full fokus under längre sträckor trots störning.  Sättande under gång. Rutan. Snabbt ställande under inkallningen och lite fjärr hanns också med. Allt var kanske inte 10-mässigt. Men känslan var på topp under hela träningen och det är så mycket mer värt!

Klockan är mycket, och välplanerad helg ligger framför mig. Dags att sova.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *