Fotograf Sofie Gustafsson »

Kan själv

Passar på att blogga lite medans lilltok sover. Vi har klippt klorna i morse, vilket gick bättre än väntat. Första tassen tyckte han att det var hur tråkigt som helst att behöva ligga still, men därefter så insåg han att det faktiskt var rätt okej att bli kliad på magen och bara mysa, och de andra tre tassarna blev snabbt klara.
Introducerat klickern har jag gjort också, och lille parveln verkar vara väldigt kvicktänkt, bjöd på många sättanden redan första passet.
Väääldigt självständig är han också, mer och mer för varje dag. ”Kan själv” är Elvins motto, utan tvekan. ;)
Kontaktövningar o.d kommer därav stå högt på prioriteringslistan framöver!

Jag och Diezelprinsen tränade lite vändningar på stället, och stegförflyttningar inomhus tidigare. Gick riktigt bra. (trots valp hängande i svansen)
Ska passa på att gå ut och köra lite stå/sitt/ligg under gång snart. Bättre stadga behövs för att ha en dumruta jag är nöjd med.
I övrigt är det väl mest dir. apporteringen vi behöver jobba på innan vi vågar fundera på att ge oss ut i eliten. I slutet av sommaren hoppas jag vi ska vara redo!

  • Nattis - Fin bild på er! :)ReplyCancel

  • Marlene - Vilken härlig krabat du verkar ha där hemma, eller ja två stycken :)ReplyCancel

  • Lisa - Kul att läsa om Elvins små framsteg! Kvicktänkt liten Prins har vi här hemma också. De lär sig verkligen galet snabbt!

    Jag tycker att Prinsen verkar otroligt följsam. Vet inte om det är för att han inte är riktigt hemmastadd ännu? Är mig i hasorna hela tiden. Koppel på promenad är definitivt överflödigt. Han är där jag är. Lyx! ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*