inte länge kvar.

Diezel gjorde en grym vittring imorse, så skönt, då det krånglat lite på sistone. Jag tror att mycket sitter i mig själv, att jag faktiskt måste våga lita på honom fullt ut i momentet, han läser av mig för väl ibland.
Jobbade en del med fotgåendet också med fokus på vänstersvängarna & helt om marsch, det funkade fint. Vill nog ha honom ännu lite kvickare i svängarna dock, så jag ska lägga in lite bakdelskontroll i form av bl.a klossträning i träningen framöver.

En sväng till stan för hundmatsshopping har det också blivit. Hade tänkt köpa nya halsband och koppel till grabbarna också, men hittade inget jag ville ha. Blir nog att beställa på nätet istället! :-)

Nej, nu får jag inte skjuta upp det längre… Sätter igång med packningen. Inte länge alls tills jag är sundsvallsbo!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *