Fotograf Sofie Gustafsson »

i will always be your soldier.Det var välbehövligt och trevligt med en lunchpaus i pluggandet tillsammans med Marlene idag. Vi käkade på en restaurang inne på Erikslunds shoppingcenter, och jag kom att tänka på att jag ätit där en gång tidigare, för ganska precis tre månader sedan tillsammans med Linda & Lisa. Vi hade då nyss varit hit och kikat på huset för första gången, och mängder av tankar cirkulerade i huvudet under den lunchen. Ingen är dock gladare än jag att jag tog chansen!

På fredag ska våra tre första hemtentor skickas in och flera i klassen har lätt ångest över det hela nu, haha. Så även jag, det är lite jobbigt att inte riktigt veta vilken nivå som krävs på skrivandet för att man ska bli godkänd. Och så är det detta med referenser och var och hur man bör eller inte bör ha med egna reflektioner.! Jag har skrivit klart det mesta, lite finputsning kvar, sen får jag nog lov att begränsa mig och se det som färdigt… och hålla tummarna. ;-)

 

 

  • Maja - Jag håller tummarna för dig! MEN du är så duktig så du klarar dig nog utan dessa!
    KRAMARReplyCancel

  • Lisa - En återträff på erikslund röstar jag för snart! :)ReplyCancel

  • Emma - Hoppas det går bra med tentorna!ReplyCancel

  • Cissi o goldentrion - Vad härligt att du snart är klar med tentorna. Se de som ett sätt att lära dig hur du ska skriva. Hoppas det går bra för dig.

    Tänk vad tiden går fort, hela 3 månader sen du var där och tittade. Så glad för din skull, att du vågade ta chansen!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*