Fotograf Sofie Gustafsson »

i believe i can fly.

Eftermiddagen spenderades på klubben i sällskap av Martina & Cissi, och lydnadspasset blev så himla lyckat. Fasen vad vi är på G nu!
Vilken skillnad det blir på träningen när man går in på planen och vet exakt vad man ska träna, hur man ska lägga upp det och har hjälp av träningskompisar som är på samma nivå, och har samma tänk som en själv. Glädje!
Diezel och jag lade idag fokus på konskick med störning i form av matskålar bakom, vändningar med träapporten och vittringsapportering. Han jobbade på med otroligt fin attityd! Ett par missar vid konskicken, och ett par halvdåliga gripanden av apporten, i övrigt kanon. Kände mig nervös vid vittringen, men den gjorde han klockrent. Bästa!
Han är speciell min Diezel, det går inte riktigt att beskriva det… Han förstår alltid hur jag känner mig och ställer alltid upp.
Han är lixom mer som en kompis än som en hund.

Och tack, för era kommentarer om filmen. Så kul att höra!

  • Emma - Underbara bilder! Härligt att träningen går så bra! :DReplyCancel

  • Madelen - Det vore väldigt trevligt att träna tillsammans. Jag kan träna torsdag, fredag och lördag nästa vecka ;) . Vad jag vet nu i alla fall :D .ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Underbart att ha en hund som är mer än bara en hund <3
    Kul med trevligt träningsällskap. Blir mer givande träning då. Ni verkar verkligen vara på G..tävling snart kanske :)ReplyCancel

  • Louise - Kul att lydnaden går så bra! :) kommer inte ihåg om jag har frågat dig, men hur har du lärt in rutan? Har du haft target? :) fick ett tips om att lägga en leksak alldeles efter rutan så dom små rackarna får upp farten, vet du om det kan vara ett bra sätt? ;)ReplyCancel

  • Anna - Härliga bilder!ReplyCancel

  • Elaine, Fendi & Penny - Fina bilder! Saknar lydnadsträningen på det viset.. har inte samma ”tryck” i mina småtjejer som jag hade i min hane. Men det blir en utmaning!

    Vi ses imorgon! :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*