Fotograf Sofie Gustafsson »

Hundar hundar hundar


Oj vilken hunddag det har varit för min del idag. Eller rättare sagt, vilken hundHELG. Så det ska vara, inte sant?
Jag och hundarna åkte iväg till Slansve på förmiddagen och kikade på lydnadstävling. Indra och Diezel såg Stina direkt när vi kom dit, och ja… de kan inte riktigt hantera glädje de där två. Blöta blev vi, både jag och Stina. Nog om det ;)
Trevliga, om än delvis väldigt regniga timmar blev det, och jag skickar ett stort GRATTIS till Stina och Caliber som tog första pris med 165 poäng i klass 1! :)
Innan vi åkte hem kom jag på att jag skulle passa på att traska ut i skogen och hämta leksaken som Diezel aldrig fick spåra upp förra veckan (inlägget 12 maj förövrigt)
Jag tog med mig Diezel i koppel och letade rätt på första spårsnitseln, och där åkte Diezels näsa ner i marken och han tog upp spåret, ett litet avbrott, men jag väntade bara ut honom och han tog sedan upp det igen och hittade fram till leksaken!  Chockad blev jag, då spåret legat i över en vecka, och jag inte ens hade tänkt att han skulle spåra. Duktig svart!

På kvällskvisten tog jag cykeln upp till Linda. Satt där ett par timmar och gosade med femveckors boxervalpar. Åh, så himla underbara var de… Tuffa, pigga, och självklart jättegulliga. Det ska bli roligt att se vad det blir av dem i framtiden!

Kommande vecka är sista praktikveckan, tråkigt! Jag hoppas i alla fall på fint väder, så att det blir långa ridturer :)
Jag börjar lite senare i morgon, så jag tänkte ta vara på tiden ordentligt och kliva upp tidigt ändå, för att ta ut hundarna på ett riktigt träningspass. Det vore ju en perfekt start på dagen. Om jag tar mig upp… vill säga.

 • Johanna - Härligt med hundhelg! Visst är det kul att titta på lydnadstävlingar? :-) Tack så hemskt mycket för tipset ang. vittringen. Är tacksam för så många tips som möjligt! Så att man har lite att välja på sen när man ska lära in det, kanske ska test först på min icketävlingsbara hund först. Hon har dock lättare för klicker än vad Extra har verkar det som.ReplyCancel

 • Mirre - Hej där allt bra,

  Rösta på mig, Bild 5 skriv en kommentar och lägg en röst så kanske jag har chans att vinna ett filter till kameran. Man skriver en kommentar i kommentarsfältet på bloggen nedan så skriver ni att ni röstar på mitt bidrag sedan mitt namn =D eller min bloggadress.
  Tack på förhand Kram

  Hjälp mig, ligger på delad första pris vill vinna haha

  Gå in här så ser ni tävlingen

  http://sannasrum.blogg.se/2010/may/borja-rosta.html#comment

  Tack på förhand

  Snääällla

  mailade dig förrut, men mitt mail ligger i utkastet så vet ej hur det vart med det där. Vad roligt att se lydnadstävling och vad duktig svart var =D

  kram,ReplyCancel

 • Johanna & Max - Låter som en riktigt härlig helg. Boxervalpar är verkligen helt underbara!ReplyCancel

 • Anna&Trion - Fina kort! :) O vilken härlig helg ni haft!ReplyCancel

 • nosvis - Trevlig helg ni haft! Söta bilder på två fina hundar:) man ska inte underskatta näsan på en aussie;)ReplyCancel

 • Stina - Tack raring:DReplyCancel

 • Mirre - Hej där hoppas att allt är bra
  KramReplyCancel

 • Maria, Rocky & Malte - Härlig helg & fina bilder!ReplyCancel

 • Mirre - Ja längtar, så mysigt att gå på bio också =D
  kramReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*