good feeling.

Chrom

En sån där dag som varit raktigenom bra. Inga resultat att skryta med,en ynka rivning från uppflyttningspinnen jag så gärna ville åt, samt en diskning (pga att jag missade banvandringen, och missade därav en fälla då jag lärde mig banan från utsidan;-)). Men känslan var jättefin i båda loppen, otroligt skönt, då den inte alls fanns där sist vi tävlade! Framförallt hopploppet kändes bra, och rivningen var enbart mitt fel.
Träffat många goa, glada människor under dagen, och även ett par ”nya” ansikten. Emma & gulliga lilla Udda var på plats och kikade, jätteroligt att äntligen träffa dem.!! :-)
Träffade även Gunilla som har Elvins fina syster Wynja, så kul att se dem båda. Värmde i hjärtat att få träffa lilla Wynja, hon var jättelik pappa Cash, men hade även hon Modjas uttryck. Åh, att fått följa minikrokodilerna från första stund har verkligen gjort att de alla har en plats i hjärtat.!
Appropå valparna så har Elvins hälta sett mycket bättre ut idag. Den har vandrat mellan bägge frambenen, så förmodligen är det även nu växtvärken som gör sig påmind. Mera vila, och börja ge honom kalktillskott igen så ska det nog bli bättre. Lillskrutt.Inte lätt när man blir en stor pojke på kort tid!

Efter tävlingen tog Maja med mig till fjällrävens outlet, suktade efter fina kläder & köpte en rosa termosmugg, superfin, hihi.
Åkte sen hem för intag av kinamat och hundrastning, nu har vi däckat i soffan framför tv:n. Gött!
Imorgon väntar ännu en tävlingsdag innan vi återvänder till Sundsvall.


Folsberga’s Delightful Edna ”Wynja”


Sötnosen Udda


Harriet & Noah

 

 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *