fix.

Satt och bläddrade i några inredningstidningar under middagen, och åh, det bara pirrar i hela mig, jag vill också fixa och dona!
Det finns ju så sjukt mycket fint. Det var ju bara det med att bestämma sig också, inte helt enkelt… Men jag vill inte stressa fram, det ska bli bra, mitt lilla hus. Och det ska kännas just mitt, i vartenda litet hörn.
Ska nog ta och beställa hem lite bilder att hänga upp på väggarna i alla fall, det var länge sedan jag framkallade nya nu!

Släpade mig iväg på en föreläsning i morse, glad över att åtminstone halsontet är väck! När jag kom hem igen var dock all energi likaså, men det var ändå roligt att komma till skolan och träffa några glada ur klassen. Lite tokigt att faktiskt längta till skolan!
Eftermiddagen har sedan ägnats åt att samla energi & plugga lite. Lyckades komma in i ett skriv-flow ett tag, och vips så var ju psykologitentan skriven. Om det alltid var så. ;-)
Lite inomhusträning med grabbarna grus också, för att de inte ska bli alldeles understimulerade… De skötte sig så fint båda två. Elvin höll fokus bra när vi tränade lite fotposition och stadga i ligg, och Diezel lyckades hålla en lagom aktivitetsnivå i sidoförflyttningarna för en gångs skull, visade fin stadga i sitt/ligg/stå gjorde han också. Bra känsla och mycket kärlek till bästa pojkarna.

Lugn kväll väntar, har laddat upp med melon, annanas och grönt te för att boosta kroppen med vitaminer, så nu kan jag ju inte bli annat än frisk som en nötkärna! ;-) Hihi.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *